Sayfalar

21 Temmuz 2011 Perşembe

Tatil zımbırtıları -2-

Bavulum hazııır! *-* Pazar günü bi terslik çıkmazsa yoldayız. Kaza maza olmaz gene umarım; bi hafta yamuk ağızla dolaşmak çok feci bir şey.
Yarın kırtasiyeye gidip test kitabı falan alacağım. Tatilden sonra azar azar çalışmaya başlamam gerek. Malum dersaneye gitmeden ailemin gözüne girebilecek bi yer kazanmam lazımm...mış. Son çare olarak güzel sanatlar falan düşünüyorum*eheh* Okuldaki rehber hocamızı bu sene bari görebilirsem ıcığını cıcığını sormak istiyorum.-kendisi hayalettir de her isteyen göremez- Bir de dersaneye giden arkadaşlardan ünilerin bölüm puanlarının yazılı olduğu bi kitapçık yürütmem gerek. Tm3 puanlarına bakacağım tabi~ Matematiğim bok gibi olduğu için *-* İşim zor.
Tatile gitmeden de Gankutsuou'yu bitirip tatilden sonra da Cowboy Bebop bitti mi bu iş tamamdır. O değil de Gankutsuou'nun animasyonu ne acayip öyle lan? o.o
Ben biraz daha kafamı buzdolabına daldırıp serinlemeye çalışayım bari.
17 yaşında bi ergenseniz ve sınava hazırlanıyorsanız hayat çook zor...

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Tatil zımbırtıları

Biz "Hamamı masaj salonu yoksa gitmem arkadaş!" veya "Jakuzi yok mu ki otelde?" diye dolanırken bi baktık ki durum vahim. Ebesinin gözünde yer ayırtmaya kalkarsak olacağı buydu. Ücretler de almış başını gidiyo anasını satim oteli satın alsak daha kârlıyız.
O yere baktık oda yok bu yere baktık oda yok en sonunda dedik siz bize önerin kardeşim diyerek tura baskı yaptık ve ilk söylenen yere annem jakuzi makuzi dinlemeden yer ayırttırdı hemen sağolsun. Otelin adını unuttum şincik ama Didim'de bi yer işte. Şikayet edecek durumda değiliz malesef en dandik otele bile gitsem gıkım çıkmayacak-yalana bak-.
Şu vize işleri falan da hallolur inş, o kadar para döktük istek şeysidir yurtdışı konuşmalarıdır.. Kapıkule'yi başlarına yıkarım yoksa u.u
Daha yola çıkmadan yollarda çürümüş kadar olduk. Gidilecek çok yer var. Neyse biraz hareketlenelim; vücudumuzun sandalyenin yumuşak kısmına değen kısmımız-kibarlıktan kırılır- yosun tuttuğu için kalkmak şart.

Sıkılmak? Eveeet!

Az önce sevdiceğimi evine gönderince içimde bi yazma isteği uyandı nedense, karnım da ağrıyo istediğim kadar saçmalayabilirim.
Yurtdışına(Bulgaristan) gideceğiz diye tatilimizi olabildiğince erteledik ama baktık bu iş biz erteledikçe daha çok  erteleniyo kolları sıvadık ve caanım yurdumun bi köşesine tatile gideceğiz umarım. En kısa zamanda buradan kurtulmam lazım çünkü evdeki tek eğlencem ellerimi una daldırıp bundan zevk almak. Pek bir şey de yiyesim yok sıcaklardan sadece su tüketiyorum! Günde bir anda 5 kilo alıp akşama vermem bundan olabilir de tabii~
Kendimi animelere verdim bi yandan ama ne izlediğimi hatırlamıyorum bile sağ tarafta m.a.l. adresim olması lazım oraya bi tıkıtık yapın o size gösterir ne haltlar karıştırmışım.
Hadi benim hiki krizim tuttu size noluyo lan? Kimse bir şey yazmıyo ya bloglarına "off çok sıkılıyorum ölüyorum geberiyorum" falan yazın bari; en azından kendimi yalnız hissetmiyim ühühü...
Tatile de haftaya gideceğiz inş~ *tehey*

Not: Acaba blogun adını değiştirsem mi artık? Önerileri alayım?

14 Temmuz 2011 Perşembe