Sayfalar

28 Mart 2012 Çarşamba

Korkunç bir anime açlığı çekiyorum!
Son 2 haftadır okulda her gün film izlememe rağmen özlemim gitmiyor. En son Mushishi adlı harika animeyi izlememden bu yana hiç anime izleyemedim. Onu da Mart'ın 11inde mi ne bitirmişim..
Sınavdan hemen sonra acilen kısa bişeyler izlemem lazım. Şu Another mıydı neydi bittiyse onu mu indirsem napsam?
He bi de akşam 20th century boys okumaya başladım. Mistik psikolojik çokoş bi manga. Okumayanı dövüyolarmış öyle diyim.
Bi daha da önceden izlemeden okula film götürmeme kararı aldım. Şöyle ki sınıfta 2 kız 7 erkek olduğunuzu düşünün. Sonra Senden Önce tarzı romantik isimli bi filmi açın. Sonra filmin başından itibaren yiyişme muhabbetleri dönsün. Ertesi sabah kalktığında da kız yanında mıçı açık bi adamla uyansın. Devamında noluyo izleyemedik tabi. 2 kız birleşip filmi kapattırdık tabi ve erkekler aldı filmi sonra izleyeceklermiş.. Onlar izin alıp okuldan gidince izleyecektik aslında asdf neyse.
Ertesi günü temkinli bi şekilde sınıfta sadece 2miz varken arkadaşla Kaybedenler Kulübü'nü izledik ve iyi ki de temkinli olmuşuz.
Neyse sınava az kaldı ya. Pirinç okutabileceğim iyi bi yer bilen var mı?

11 Mart 2012 Pazar

Bu ara yabancı modeller reklamlarda programlarda falan pek bir göze batmaya başladı yahu. Hele Beyaz her hafta bi model çıkarıyor artık. İlk kim başlattı ciddi merak içerisindeyim.
Bir de bi oyundan bahsedecektim: Japanese Hardest Mario diye buldum internette. Bizimkiler "Japon Mario" dese de pek uygun bulmuyorum bunu bi kere Mario zaten Japon hayret bişi. Neko Mario demeyi seviyorum. Oyunu normal Mario'dan ayıran şeyin nolduğunu oynayınca kendiniz göreceksiniz zaten.
Bi de şarkı paylaşmak istiyorum ama videolar fizy falan açılmadığı(daha doğrusu açtığımda pc reset attığı) için ismini söylemek istiyorum açın kendiniz dinleyin hayret bişi: The Cranberries-Zombie
Ha bi de sınavla alakası "barajı geçsem yeter" olduğu halde "ünide ne giyeceğim ben yaa" derdine düşen arkadaşlarımı buradan kocaman mwahlıyorum. Hayat sizinle güzel.

Melaba.

Melabax2.
Felaket tellallığıcılığı: Sınava 3 hafta kaldı.
Eksik konu sayısı: Hepsi
Buradaki içler ve dışlardan da gördüğünüz üzere sçmış durumdayım.
Yetişir mi bilmiyorum artık Sçtın Mavisini bol bol görürüm heralde.
Geçen sene çalışmayanlarla dalga geçiyordum şimdi aynı şeyin bana yapılmasından korkuyorum. Ayrıcana çalışan ygs adayları litfen rakipler zorlu diye kasmayın benim gibilerden bisürü var raat olun e mi.( rakip azaltma çabaları)
Bi yandan da okulun bitmesine çok az kaldı laaan! Ünili olucam eho eho. Bi de Bahçeşehir Psikoloji kazanıyomuşum allam hayali bile krem karamel gibi titretiyor.
Kediler gününü de kutlayamadım ama olsun geçmiş kediler gününüz kutlu olsun.
Sırf sınavda soruları hızlı okuyayım diye kitap okumaya başlayanlara da kafam girsin. Ya da kitap girsin farketmez.
Her hafta düzenli olarak hasta olmaya başladım sınav günü de hasta olursam bulaştıran kişinin ağzını burnunu dağıtacağım <3 Zaten hassas masum cici bici ufacık bişeyim bi de üstüme üstüme gelmeyin ama yeaa..
He bi de bi arkadaş bana "Sen Caroline'e benziyosun" dedi. "Hadi lan ordan dalga geçme" "Valla andırıyosun baya" dedi. Mutlu oldum. Keşke benzesem...
Neyse ya yine saçmaladım. Ne zamandır net yüzü görmemiştim bloglara atılayım azıcık~