Sayfalar

15 Nisan 2012 Pazar

Canım korkunç bir şekilde araba yarışı oynamak istiyor. Nerden esti birden bilmiyorum. Bir de ananas istiyorum.
Hayır! İntegral çalışmam lazım!! En iyisi biraz uyuyim..

13 Nisan 2012 Cuma

Rüya tabirinden anlayan?

Burçlara da fallara da rüyalarda geleceği görmeye falan da pek inanmam ama şu aralar ciddi tırsışlardayım. Sınavdan önceki bikaç hafta rüyalarımda sürekli birileri ölüyordu ve her rüyam ayrı bi macera. Rüyalarımda bol ekşınlı film izledim resmen. Neyse sonra geçmişti de dün gece yine rüyamda biri ölüyordu. Öldüren ben değildim ama bi okulun önünde herkesin gözü önünde birini öldürdüğü için öldürülen bi kız vardı. Ben çıkıp bağırıyodum siz bu kafayla giderseniz böyle öldürmeler artacak falan.. Sonra bizim takımla gizli bir örgütü çökertmeye çalışıyorduk ama çökertemeden uyandım annem sağolsun.. Bi yerde de birini beyzbol sopasıyla bi güzel benzetiyordum yüzünü hatırlayabilsem keşke o kişinin.. Her neyse yok mu bu duruma bi çare? Masum insanların ölümlerine daha fazla sebep olmak istemiyorum :') Seçilmiş kişi falan mıyım acabağ? Hmm..

9 Nisan 2012 Pazartesi

Sanırım ben biraz gıcık biriyim

Dikkat! Bu bir iç dökmemsi yazısıdır. Kimse okumasa da olur zira feca saçmalamış olabilirim.
................
İnsanlarla daha iyi geçinebilen biri olmayı isterdim. Artık inadımdan mıdır hırslı biri olmamdan mıdır ne boksa artık bir şeyler benim iletişimimi kesiyo başlattığım anda. Yani o kadar süpersonik bi saçmalık ki en konuşkan insan yanındayken sus pus olur başkası gelir anında muhabbet döner falan ve konuştukları şey seninle alakasızdır yine kalırsın mal gibi. Tam ağzını açıp binbir zorlukla muhabbete katacak bir şey bulmuşsundur ve onu söyleyeceksindir muhabbet bambaşka bi yere döner ve gene kalırsın. Ne karın ağrısısın sen ya.
İnsanlarla muhabbet etmeyi pek beceremediğim için bazen onları kırabiliyorum. Bazen şaka olarak söylediğim bir şey bi anda kavga sebebi olabiliyor. Özellikle yıllarca tanıdığım samimi arkadaşlarımda bi tane bile "hiç küsmediğim" biri yok. "Küsmek" kelimesi çok çocukça gelebiliyo ama iki taraf da inat olunca barışmak zor. Hatalı olduğumu kabullenmişsem beelki alttan alırım ama kesinlikle haklı olduğumu düşünüyosam işler değişir.
Yine bugün de sıra arkadaşımla tartıştım biraz. Çok büyük bir şey değildi aslında ama alındığımı belli etmemek için çok uğraştım çok alıngan biriyim belli edince de "Amaan buna mı alındın ya ne safsın" oluyo ve pek de kuul bi durum değil hani. Olay şöyle ki: Benim aylar önce bir arkadaştan ladesle kazandığım kahveler vardı. Kaybeden 3 kişiye kahve alacaktı işte bugün de insan olası(!) gelmiş kahvelerin parasını verdi falan. Arkadaşıma "Çokolar da senden artık kahveleri ben hallettim" dedim. Ben niye ısmarlıyorum bi kere de sen ısmarladan başladı tartışma sen bana ne zaman ısmarladın bi şeyi de karşılıksız yap falan filan bi ara ağzımdan "Benim sana tl yükletirken her seferinde marketteki adama verdiğim 1 liralardan say" kaçtı ama neyseki sınıftan saçma bi ses yükseldi arkadaş duyamadı ben de tekrarlamadım ve küsüştük. Bi sonraki ders barıştık tabi de o söylediğime acayip taktım şu an. Her şeyi karşılıklı mı yapıyorum? Evet gibi de değil gibi de. Sanırım sevdiğim  veya sevmediğim kişiye göre değişiyo. Bugün ilk 2 ders mat ve geo yazılıları vardı; sınavda hiç bir şey yapamadım ve önümdekiler kopya vermedi onu geçtim "bari kolunu çekseydin keşke biraz bakabilirdim" dedim ve kopya vermediği için bi dövmediğim kalmışmış. Bi gün işi düştüğünde yapmayı planlamıyorum açıkçası. O bana kopya vermek zorunda değildi tabi ama yine de gıcık oldum bi kere benden uzak dursun. Arkamdakiler de ne inekler ne kopya veriyolar üstüne bitanesi bana hafif gıcık sürekli bi laf atma çabaları.. neyse onu anlatmak için baya zaman gerek ya neyse işte ona hiiç yardım etmem. Birkaç kişi bloguna yazmış karşılıksız yaptıkları iyilikleri ama iş bitince iyilik yaptıklarından yüz bulamadıklarını falan. Ben de öyle karşılıksız herkese iyilik yapabilen melek gibi biri olmak isterdim. Ama olmuyo işte gıcık oldum o kıza bi kere..
Sanırım bu tip kişiler genelde bi şey isteyecekleri zaman yanıma geldikleri için(belki de başka şans tanımıyorum onlara.. neyse) bu kadar atarlı davranıyorum.

2 Nisan 2012 Pazartesi

Yine ve de yeniden

Bokum-pardon- lokum gibi geçen bi sınavın ardından(o Türkçe neydi öyle) yeniden merhaba(matı yetiştiremedim). Bu yazımda sizlere(sosyalden 5 yanlış oha) yeniden izlemeyi planladığım animeleri(fen yaptım gene bikaç dene) listeleyeceğim. Tamam zevzekliği kesip ciddileşiyorum. Öhöhöm.
Her şey DN mangası okurken animesini izleyeli epey zaman geçtiğini ve biçok ayrıntıyı unuttuğumu farketmemle başladı. Sonra oturdum Claymore ve Death Note'u indirdim. Şuan Ergo Proxy ve Gantz da iniyor. Onlar bitince Fma, Fma2 ve Seirei no Moribito da izleyeceğim işalla. Yaza da Sailor Moon izlicem nabeer. Özledim lan, bazıları hala sm mi izliyon ıyh ezik yapsa da eski bölümlere baktıkça hala Usagi'nin salaklıklarına gülebildiğim için bence yeniden izlenmeyi hakediyor.
Hazır sınav da geçtiğine göre şu ayı yarı dinlenme ayı ilan edip yeniden izleme işini bi an önce bitireyim diyorum. Şimdi gidip ygs kitaplarını yakabilirim <3