Sayfalar

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Her telden..

*Hani filmlerde olur ya adamı örümcek ısırır yılan sokar cin kaçar bir şey olur da kurban süpersonik güçlere sahip olur. Hah işte benim de başparmağıma ısırgan dikeni girdi. Bildiğin kıymık gibi girdi parmağma küçük kırmızı bi nokta var şimdi acaba ısırganmadam olur muyum? Parmak uçlarımdan ısırık dikenlerinin çıkmasını heyecanla bekliyorum.
Bu arada Sanctum izledik okulda çok değişik bi filmdi izleyin e mi.
*Sayısal derslerden yine cortlamış biri olaraktan üstüne bi de beden dersinde istemdışı olarak gördüğüm o intihar sebebi "götçatalı"ndan sonra beni yemekler tanrıçası 2 porsiyon iskender ve yerfıstıklı mikemmel çoko metro kendime zor getirdi.
Tanrıça diyince aklıma şey geldi bu ülkelerin de cinsiyeti varmış ehe. Bi kitapta japonya için she diyodu çokacayip.
*Bir de bu kürtaj meselesi için bi yazı mı yazsam diyeceğidim ama bu blog ciddi bi yazıyı kaldıramaz sanırım. Çünkü ciddi oldum mu bir adana kebap gibi ciddi olurum. Aşırı yüksek 'eq'umdan(yersen) mıdır nedir kesin birileriyle feci fikir ayrılığı yaşarım. Farklı fikirlere kapalı olduğumdan değil sadece çok hassas bi konu.
*Emeen neyse okul bitiyo laan! Daha şimdiden 20li yaşlar cilt bakımları, yok efenim günlük basit makyaj sırları, rahat spor topuklar kuul saç modelleri filan fıstık derin araştırmalar içerisindeyim. Tabi nolacağım belli yine dandik bi göz kalemi niveanın anında eriyen vişneli parlatıcısı ve hassas ayacıklarım nedeniyle klasik sporlar ve alakasız saçlarım ile şıklığa teğet geçip koşarak uzaklaşacağım. Ama belli de olmaz tabi bu işler yılmak yok! Yeey..
*Bi de söylemesem çatlarım sonunda kendime benzetebildiğim içime sinen bir holivud yıldızı buldum! Diane Kruger! Benziyo dediysem andırıyo tabi yüz tipi falan özellikle kaşları göz şekli(malesef rengi değil) hık demiş benden pıklamış. Ben o hatun kadar güzellik konusunda şanslı değilim tabi. Kami-sama ikimizi yaratırken bende eli kaymış malesef.
*Bi de evde yapabileceğim para getiren meslekler araştırıyorum. Zaten önüme çok istekli olduğum bi hedef de koymadığım için böyle olacağı belliydi. Bu gidişle sonsuza dek evde oturup nikah şekeri hazırlamak zorunda kalacağım >__< (Kötü düşün iyi olsun(benim şansım da böyle işliyor nabalım))
*Rüyalarımda büyük gelişmeler var artık darbeler falan olmaya başladı. Padişah mı ne geliyodu bizim eve adam saf bir şey dünyadan haberi yok. Bunu öldürmeye çalışıyolar ve tabi ki ultrauyanıkartıçakal ve süper yetenekli ben devreye girip bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama yapabildim kurtardım mı adamı hatırlamıyorum. Bir ara annemin kılığına girmiş biriyle dövüşüyordum o çok acayipti be.

Şimdilik bu kadar saçmalık yeter. Saçmaladığımın farkında olduğum halde gecenin bu vakti hala niye yazıyorum bilmiyorum sanırım kafa dağıtıyorum.
Sonuna kadar okuyan varsa benden gazoz kapağı hediye. Ayrıcana Almeda da gitti oh canıma değsin

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Sülfamat esterlerinin sentezi ve asit katalizli hidroliz reaksiyon mekanizması

Tırstınız dimi len. Korkmayın yukarda ne yazdığı hakkında benim de bi fikrim yok hidroliz dedim karşıma çıktı denyo.
Benim diyeceğim ders çalışma taktikleri hakkındaydı. Birçok(!) araştırma ve denemenin ardından farkettim ki harbiden en etkili öğrenme metodu anlatarak anlama. Henüz ders çalışma şevki getirecek yöntemi keşfedemedim ama onu da bulunca Dünya genelinde bi basın toplantısı yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Gelelim etkili öğrenmemize! Evet anlatarak anlayaciiz.. Şöyle ki sizi dinleyecek bi nesnenin olması şart. Kardeşiniz olur(dayanabilirse), ev hayvanı olur balık gibi mesela (kedi köpek tarzı olursa ya uyur ya kaçar motivasyon düşer cık olmaz) olmadı peluş hayvan o da yoksa artık herhangi bir nesne.
Ben herhangi bir nesne kategorisinden bardağımı seçtim. Şöyle ki: Bak bardak, bu sülfamat esteri denen lavuk yapısına almış mı enseoikioyu? Heh yapısına da katmış mı sülfanomit sülfanonat esteri filan. Sonra organik düz zincirle bi dalmış bizim aminoasitlere.. Anlamadın mı? Bak şimdi bu....
Harbiden de böyle anlatınca ne dediğimi bilmesem bile biliyo gibi hissediyorum. İşe yarasa da yaramasa da güven geliyo en azından.
Neyse ben bardakla ders yapmaya gidiyorum~

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Maç izlemeyi bile beceremiyoruz

Herkes futbolla ilgili bir şeyler karalar da ben eksik kalır mıyım? Cevabı altyazı geçiyorum ve devam ediyorum; her zamanki gibi koltuk yakmalar silah atmalar kupa bizim hakkımızdı bilmem ne.. Taraftar ruhunu az çok anlayabiliyorum hani insan tuttuğu takımın kazanmasını ister elbet ben de biraz hüzünlendim açıkçası *yazarburadatuttuğutakımıdeşifreediyor* Bizim sınıf basketbolda karşı sınıfa yenilince duyduğum gibi bi üzüntü çocuğum ölmüş gibi davranmaya ne gerek var? Koyu gsli bi arkadaşa bu durumu danıştım ve cevap: Sen anlayamazsın. Anlayan var mı? Biri beni aydınlatsın.
Konsepte Aykırı'nda belirtilen kitle psikolojisi hakkındaki düşüncelerim bu yazıdakiyle benzer olduğu için ayrıca yazmama gerek yok, beceremiyorum da zaten. Maksat ufkunuz açılsın.
Hatırlıyorum da bundan birkaç yıl önce Trabzonsporun bilmemkimle bir maçı vardı. Arkadaşımın evinde izliyorduk. Gol attı galiba bunlar ve arkadaşımın babası tüfeği kaptığı gibi camdan havaya doğru sıkmaya başladı o__O Resmen travma lan. Severdim de Murat amcayı ama sağolsun hala korkuyorum ondan. Bi arkadaşımın babası da maç izlerken televizyonu vurmuş. Şaka gibi dimi? Değil malesef.
Bir de bu konu hakkında okunası şu yazıya da bir göz atmanızı isterim.

O değil de kardeşime doğumgünüsü için çi-madam almıştım beğenmedi lan. Bildiğin beğenmedi. Ben suluyorum şindi :'))
Bi de balerin topuzu yapmayı öğrendiydim evde tavuskuşu gibi geziyorum şimdi kafamı sallaya sallaya. Memleket kötü ondan benim bu halim. Kolum da çok pis ağrıyo.

11 Mayıs 2012 Cuma

Hayır yani suda yumurta haşlama da neymiş. Yağda yumurta neyime yetmemiş yahu. Yok sirkesiymiş girdabımış bilmem nesimiş. Neyine kızım senin mastırçeflere özenmek ha?!
Kalan tek yumurta da hiç uğruna gitti ya. Zaten yumurtayı pek sevmezdim ya neyse peeh..

Gece gece benim midem kalktı sizin de kalksın :3

6 Mayıs 2012 Pazar

Aaa evet, bir açıklama yapmak lazım şimdi değil mi? Gerçi tvlere yeterince konuşma yapmıştım ama burası eksik kalmasın.
Öhöm şimdi şöyle oluyor ki; 3 haneli binlerdeyim ama korkmayın ilk hanesi 1 :)))
Hiç çalışmadım süper puanım ayaklarına yatmayacağım hakettiğimi aldım zati. Neyse yea lysde bakıciiz.

Süpersonik bi çalışma tavsiyesi olan var mı? Öyle bi taktik olsun ki böyle 2 saatte her şeyi kapayım. Yok mu? Canın sağolsun.