Sayfalar

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Tatil zımbırtıları

Biz "Hamamı masaj salonu yoksa gitmem arkadaş!" veya "Jakuzi yok mu ki otelde?" diye dolanırken bi baktık ki durum vahim. Ebesinin gözünde yer ayırtmaya kalkarsak olacağı buydu. Ücretler de almış başını gidiyo anasını satim oteli satın alsak daha kârlıyız.
O yere baktık oda yok bu yere baktık oda yok en sonunda dedik siz bize önerin kardeşim diyerek tura baskı yaptık ve ilk söylenen yere annem jakuzi makuzi dinlemeden yer ayırttırdı hemen sağolsun. Otelin adını unuttum şincik ama Didim'de bi yer işte. Şikayet edecek durumda değiliz malesef en dandik otele bile gitsem gıkım çıkmayacak-yalana bak-.
Şu vize işleri falan da hallolur inş, o kadar para döktük istek şeysidir yurtdışı konuşmalarıdır.. Kapıkule'yi başlarına yıkarım yoksa u.u
Daha yola çıkmadan yollarda çürümüş kadar olduk. Gidilecek çok yer var. Neyse biraz hareketlenelim; vücudumuzun sandalyenin yumuşak kısmına değen kısmımız-kibarlıktan kırılır- yosun tuttuğu için kalkmak şart.

2 yorum:

  1. İyi tatiller! Benim için de eğlen, zira ösym sağ olsun elimi kolumu bağladı bu sene:D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürleer! Eğlenebilirim umarım :D Arkadaşlarla falan gitsek tadından yenmez de aileyle gidince her istediğini yapamıyorsun malesef >.< Tatilden sonra da ygs beni bağlayacak *-*

    YanıtlaSil