Sayfalar

8 Kasım 2011 Salı

Yıllık telaşlıkları işte.

İddaa ediyorum dünyanın en mal idarecilerine sahibiz. Gerçekten bak.
Bi kere 3 sene boyunca yüzümüze baktıkları yoktu resmen, hatta canları sıkıldıkça sinirlerini bizden çıkardılar, kafalarına göre kural lar uyduruklatıp koydular bilmem ne.. Son sınıf olunca gözlerine sermaye gibi gözüktük sanırım. Bi iyi davranmalar bi cicişler falan.
Yıllık için toplu resim gerek: hop deniz kenarına! Kendi arkadaşlarınla gezince iyi güzel hoş da ben sıkıntıdan patladım. Tek iyi yanı balık falan yedik deniz gördük güzeldi işte. Ha toplu resim çekimini kaçırdık o da ayrı mesele...... (birlikte takılacağın tayfayı iyi seçmek gerek...)
Dün de kişiye özel çekimler yapıldı. Randevu olarak ayarlamışlar ve sivri zekalar bayram gününe koydular beni. Bana kalırsa yine onca süse püse gerek yok fotoşokla hallederdik ama çevrendeki o telaşı görüp sakin kalmak elde değil kii!! Koştur kuaföre son anda kapatılmadan yetiş saçı kestir fön çek makyajdı bilmem neydi paraları bayıl. Oysa ben saçımı teyzeme kestirir, evde düzleştirir, bi kalem bi rujlada makyajımsı şeyimi hallederdim. Yılbaşı ağacına da dönmezdim. Çok pişmanım lan.
Stüdyoya da koştur koştur gittik çekildik falan o da bok gibiydi. Direk falan tutturup çekmeler.. Hop noluyoz da diyemiyosun. ağzını kapatıyosun adam güldürmeye çalışıyo falan, eliyle 5 yapıp bu kaç diyo beş diyosun çekiyo filan..
Eve gelirken de makyaj temizleme mendillerine para bayılmak zorunda kaldım beni o halde görüp korkmasınlar diye...
Bayram harçlıklarımın yarısından fazlası gitti resmen..
Çok pişmanım çoook...

Ha bi de bayram hediyem internet. ehe ehe.

2 yorum:

  1. yıllık olayı angarya. hiç konuşmadığım kişiye aptal aptal şeyler yazmak zorunda kalmıştım.

    erkeklerin resimler idare eder de kızların çok garip pozları var. en güldüğüm pozsa ufo gören masum köylü pozu.

    YanıtlaSil
  2. ben sadece muhatap olduğum kişilere yazdırdım, diğer yazmamaı isteyenleri he diyip geçiştirdim hep :)
    boşa yedirdim onca parayı kuaföre.. resim de bi halta benzemedi zaten..

    YanıtlaSil