Sayfalar

4 Haziran 2012 Pazartesi




*Şu dünyada asla aramın düzelmeyeceği ve varlığının gereksiz olduğunu daima savuacağımdan emin olduğum tek hayvan sineklerdir. En en nefret ettiğim şeylerdir kendileri.
Hazır havalar da ısınmışken bu yokolasıca mendeburlar vız bız dolanmaya başlamadan ben şu böcükyiyen bitkilerden almayı planlıyorum. Türkiye'de nerede bulabilirim ki hmm..
*Yalnızca yeryatağı, laptop, minik bir buzdolabı+mini ocağı bi de masası olan bir öğrenci evi  istiyorum. Ev arkadaşı için mini ayrı odası olabilir olmadı perde çekeriz araya. Çok mu şey istiyorum?(Sen hele bi üni kazan da..)
Ha bi de tuvaleti unuttuk yahu..
*Hazır üni demişken derslerden sorumlu kalmadan geçmek için ortalamanın kaç olması lazım? Analtik 23ten 0 geliyor da :')))) Millet 44ü 45 yapmaya uğraşır benim uğraştığım işlere bak..
*Bir de ben öyle bir sakarım ki ayağımın kaymasıyla o ayağı alır mermerin en sivri yerine geçirir ve başparmağımın ayağımla buluştuğu yeri yararım çok pis. Hala kanıyo biç nasıl vurduysam.








3 yorum:

  1. Sineklerden böceklerden hepsinden ben de nefret ediyorum sezonu yeni açtı namussuzlar ama hemen yediler bile beni >.< Çok lezzetliyim ya ondan :D

    O öğrenci evi benim hayalimdi tam tanımı yani çok şaşırdım ve mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  2. Bir hamamböceğine bile sempati duyabilirim, karıncalarla kanka olabilirim ama sinek asla.. Yedirme kendini elalemin sineğine hayret bişi u.u"
    Minimalist adamlarız nabalım.

    YanıtlaSil
  3. Gece uyurken yapmış, istemeden oldu! Ve yemeye devam edecekler emin ol.
    Minimalist şekilde dizayn edelim evimizi yav çok hoş u.u

    YanıtlaSil