Sayfalar

3 Mayıs 2011 Salı

Origaminin Faydaları

2. dönem geldi geleli benim dersler iyicene cıvıdı artık derste sıkılmayı geçtim derste kitap okumak, uyumak, öndekinin sırtına kelebek çizmek, diğer sıralara kağıt atmaj vb. zıvırtozlar da sıkıcı gelmeye başladı. Bana derste beni acayip eğlendirecek bir şey bulun lan. Bulamazsam şu aşağıdakini yapmayı deneyeceğim sonra bütün gün onunla oynayıp mal gibi zevk alacağım bundan.
Kağıttan kurbağa yapmayı öğrendiğimde de olmuştu bu bütün gün yaptığım kurbaaları zıplatıp durmuştum. Sonra nasıl mı durdum? Nasıl olacak gören geldi oynamaya başladı, 'bana da yapsanaaa'lar başladı -ilkokulda mıyız lan?- haliyle sıkıldım ve de bıraktım.
İstesem origaminin tarihinden girer kağıt fabrikalarından devam edip olayı küresel ısınmaya kadar çekebilirim ama istemediğim için rahat olun. Halim yok zaten blogu da unutmuşum neredeyse meğer gerçekten de anlık hevesmiş *böhühü*
Bu kadar duygu patlaması yeter dostlar zevkli şekerden bir şey buldum izleyin gözünüz tatlansın:
Bi de şu var abisini:

4 yorum:

  1. Taglara bak "o ye" ne ya ashdgasfads

    YanıtlaSil
  2. Haha xD Aklıma geldi yazdım hayret bişi tagleri de mi okuyosunuz be xD

    YanıtlaSil
  3. vohaa! ikinci videodaki kutu güllerden yapmıştık biz de,çok güzeller cidden, yıldızlar var bir de, şans yıldızları, onlar çok tatlı oluyorlar ama tabii 3-5 tane yapınca pek bi nanesi olmuyor, en az 100 tane falan yaparsan -renkli renkli- ne kadar sevimli durduklarını görebilirsin *-*

    YanıtlaSil
  4. el işlerinde çok iyi değilim ama origami yapmak boş zamanlarda çok işe yarıyo :D bi de unutmasam yapılışlarını xD onca origami yapılışına baktım aklımda kalan tek origami: kurbağa!

    YanıtlaSil