Sayfalar

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Satoshi Kon sen ne süper adamsın!

Satoshi Kon'u bilmeyeniniz yoktur heralde? Bilmeyenleri şuraya veya şuraya gönderelim bilenlerle devam edelim.
Sınavlarımız şu aralar çok yoğun olduğundan anime izlemeye pek vakit olmuyo malumunuz. Yok be çalışan kısım ben değilim kardeşim, animeleri beraber izlediğimiz için onun yüzünden ben de izleyemiyorum; kendim izlediğim animeleri de izleyemiyorum çünkümüne ders anlattırıyor bana yine vakit yok. Kendime kalan kısmı da başka şeylere ayırıyorum genelde.
Bu sıkışıklığın arasında uzun anime izlemek zorlaşıyor haliyle ben de ya kısa serilere ya da anime filmlerine yöneliyorum ve başlıktan da anlayacağınız gibi Satoshi Koncu takılıyorum bu aralar.
İlk izlediğim filmi Perfect Blue idi. Çok da bayılmamıştım ama izlerken bayağı gerilmiştim. Sonrasında Paprika'yı izledim ve bunda kelimenin tam anlamıyla bayıldım, çok sevdim, çok beğendim! Hatta işi biraz abartıp kendimi Paprikaya benzetmeye başladım. Benziyorum ama dimi? Bi saçları kızıla boyamak kaldı yani o dereceyiz.
Sonra sırasıyla Milennium Actress ve Tokyo Godfathers'ı izledim; Milennium Actress çok güzeldi Tokyo Godfathers çok eğlenceliydi. Sırada Memories var eminim o da çok güzeldir :3
Şimdi Satoshi izliyorsun da Miyazaki'yi de izle diyenler için söyleyeyim merak etmeyin kuzucuklarım Miyazaki'nin bütün filmlerini izledim zaten :3 Hepsini de ayrı ayrı severim.
Sıra başka filmler bulmakta, bakalım bakalım neler varmış?
Kapanışı da Paprika-Mediational Field ile yapalım~ Çok seviyorum bu ost i *-*

2 yorum: