Sayfalar

15 Mayıs 2011 Pazar

Unuttum mu ki acabağ?

Farkındayım ne zamandır bir şey yazmıyorum bloga. Şu an bile yazasım yok da maksat iş yapmış olmak. Anlık hevesmiş cidden sıkılıverdim hemen. Gerçi şu ara hiç bir şey yapasım yok belki o yüzden boşlamışımdır belli de olmaz. Havaların kapalılığına vurmak istiyorum olmuyor, ergenliğime vurasım geliyor kendimden korkuyorum o an.
Herhalde gelecek telaşı sardı beni de. Nereye baksam herkes ofluyo lan insan böyle ortamda nasıl gülücükler saçsın? Ne güzel karar vermiştim yeni bir şeyler çıkıyor ortaya. Onu geçtim dersleri de boşladım kaç tane 1im var nasıl toparlayacağım hiiç bilmiyorum. Son anda götü tutuşup kitabın kapağına sarılanlardan da değilim ki, daha da kötü oluyor.
Bunlar bi tarafa internet sansürü de geliyor. Yok efenim kendiniz kandırmayın; bildiğin sansür. Olaya sadece "Porno izleyen sapıklar cezasını çekecek nihahahohahoyt" şeklinde bakmayınız lütfeniniz. Özgürlük kısıtlamasını da geçtim, zaten 200den fazla yasaklı site var ülkemizde. Ama DNS ayarlarıyla falan girebiliyorduk. Şimdi onu da yapamayacağız, yaparsak suç işlemiş olacağız! Tabi bizim ülkemizde anca bıçak kemiğe dayanınca uyanma oluyor ki Facebook falan da kapansın da bazılarının da akılları başlarına gelsin; netimiz kuşa dönmesin.
Haberlerde mitinglerdeki binlerce insanı görünce koltuklarım kabardı kendimi orda gibi hissettim resmen. Normalde uğraşmam böyle şeylerle, Ryuku takılıyorum biraz eveeet~ Ama bu başka kardeşim! Yürüyün aslanlarım! -Burda miting nerdeee.. tek başıma çıkıp bağıracağım o olacak-
Bi sonraki yazı bir kaç ay sonra da gelebilir yarın da belli olmaz. Beklemede kalın canlarım. Baaay!

2 yorum:

  1. 200 çok iyimser olmuş, 60 binden fazla olduğu söyleniyor :)

    YanıtlaSil
  2. Çok iyimser yaklaşmışım gerçekten de; gerçi 200 bile durumun vahimliğini anlatabilen bi sayı :D Yakında "feysbuk"tan başka girebileceğimiz site kalmayacak sanırım :D

    YanıtlaSil